Ga terug naar het overzicht

Je bent een bekende sportjournalist van een gerenommeerd sportblad en je hebt grote stress. Over drie uur verstrijkt een deadline voor het inleveren van een belangrijk artikel. Je zit met je handen in het haar, want net op dit moment heb je een "writers block". Je reputatie staat op het spel, hoe ga je dit probleem oplossen?

Jullie worden gevraagd deze radeloze sportjournalist te helpen. Gewapend met de moderne technologie gaan jullie op Sportcentrum Papendal op onderzoek uit. Met iedere aanwijzing die jullie vinden, weet de sportjournalist zich steeds meer te herinneren en stuurt hij jullie een woord of zinsdeel. Hopelijk kunnen jullie met deze woorden en zinsdelen zijn verhaal reconstrueren?

Na al het speur en onderzoek werk verzamelen jullie je weer bij de sportjournalist. Ieder team krijgt de kans om het artikel verder uit te werken. Samen met de sportjournalist en de redactie bespreken en beoordelen jullie het artikel van ieder team. Welk team weet de sportjournalist uit de brand te helpen en schrijft het origineelste, beste of leukste artikel?

Prijs per persoon€ 28,00
Min. personen20
Tijdsduur2 uur
ActiviteitRecreatief
Personen- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537