Ga terug naar het overzicht

Teambuilding, samenwerken, uitdagend en competitief dat zijn de kernwoorden voor het programma Goudkoorts! Overwin samen met je team en je coach de hindernissen, handicaps en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen met natuurlijk één doel: de meeste gouden plakken!

Gewapend met moderne technologie (GPS ontvanger & smartphone met GameApp) gaan teams (4 tot 6 personen) het Papendal terrein verkennen. Al zoekende naar plekken en foto’s ontvangen jullie berichten, aanwijzingen en voortgang via moderne communicatie technologie. Tijdens het programma worden teams geconfronteerd met verschillende uitdagingen die jullie sportieve of mentale weerbaarheid dusdanig op proef zullen stellen.

Onderstaand een aantal voorbeelden van challenges.   

X-Factor | Sportief: Zangtalent? Danstalent? Nee hoor, dat heb je bij de X-factor niet nodig! Leg het parcours af met een tennisbal tussen je knieen, die aan het einde van het parcours in het doel moet vallen. Hoeveel tennisballen krijgen jullie in het doel?! Heb jij deze X-factor?!

Mik ‘m erin | Sportief: Behendigheidsspel waarbij deelnemers zoveel mogelijk tennisballen met één stuiter in een emmer moet krijgen!

De bal is rond | Sportief: Lukt het jullie om een tennisbal tussen kin en borst door te geven aan je teamgenoten! Hilarisch onderdeel waarbij er altijd wat te lachen valt!

M en M | Sportief: Welk team weet zo snel mogelijk met een rietje, M&M’s van het ene naar het andere bakje te verplaatsen?

Boekenwurmen | Mentaal: Een dik boek, een lijst met romeinse cijfers, weet jouw team de juiste bladzijde nummers te vinden, de omcirkelde letters te vinden en uiteindelijk een woord te raden?

Piramide van drie! | Sportief: Een DOE opdracht voor echte krachtpatsers!

Ultieme eetproef | Mentaal: Doorstaat jouw team de ultieme eetproef en zeggen jullie zonder aarzelen ja tegen datgene wat jullie voorgeschoteld krijgen?

Uitbeelden | Mentaal: Wat staat je teamgenoot toch gek te zwaaien? Oh nee hij of zij probeert jullie wat duidelijk te maken!

Hou ‘m hoog | Sportief: Weet het team met drie opgeblazen ballonnen één minuut lang te jongleren?

Mensenslang | Mentaal: Welk team weet een polonaise te organiseren met zoveel mogelijk deelnemers en dit ook nog eens leuk op een foto te zetten.

Shoot Out | Sportief: Beheers je zenuwen en laser 5 maal in de roos!

Beachboys | Sportief: Welk team weet zo vaak mogelijk een volleybal naar elkaar over te spelen, zonder dat de bal de grond raakt?

Kratjes crisis | Sportief: Het is crises! Maar je moet en zal je doel bereiken: zo efficiënt mogelijk van A naar B komen! Je gaat de uitdaging aan met een tekort aan middelen. Dat is moeilijker dan je denkt! Ga met 1 kratje minder dan het aantal personen in je team op je doel af.

Eindspel | Kraak de code!: De kluiscode van NOC*NSF is kwijt! Gelukkig zijn wel de cryptische aanwijzingen nog in ons bezit en kan de code weer achterhaald worden! Open de geheime envelop en kraak de kluiscode zo snel mogelijk! Welk team kraakt de code als eerste? Hoe sneller dit gebeurt, hoe groter je beloning, tot maximaal een verdubbeling van het aantal punten die je al verdiend hebt!

Eindspel | Flash mob!: “Een flashmob (Nederlands: “flitsmeute”) is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt.” Samen met alle deelnemers zullen we aan het einde van het spel een orginele flashmob organiseren en vastleggen op foto & video.

Natuurlijk is het mogelijk om een selectie uit bovenstaande onderdelen te maken. Het programma Goudkoorts! biedt voldoende verschillende onderdelen dat bij één ieder zeker aan zal spreken.

Prijs per persoon€ 31,00
Min. personen20
Tijdsduur3 uur
ActiviteitRecreatief
Personen- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
LocatieBuiten
RubriekenTeambuilding
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537