Ga terug naar het overzicht

Denk, Durf en Doen! is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en een flinke dosis gezond verstand. Overwin samen met je team de hindernissen, handicaps en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen met natuurlijk maar een doel: de overwinning!

Gewapend met een GPS ontvanger speuren teams naar geheime locaties. Iedere gevonden locatie brengt jullie verder in het spel, maar stelt jullie ook weer voor nieuwe uitdagingen en keuzemomenten. Je kan daarnaast extra punten voor je team verdienen voor het uitvoeren van verschillende challenges.

Tijdens het spel zullen teams worden geconfronteerd met verschillende uitdaging, enkele voorbeelden zijn:

  • DURVEN: Maak met je team een leuke creatieve foto en laat het resultaat beoordelen door de spelleider voor extra punten
  • DURVEN: Doorstaat jouw team de ultieme eetproef en zeggen jullie zonder aarzelen ja tegen datgene wat jullie voorgeschoteld krijgen?
  • DENKEN: Een dik boek, een lijst met Romeinse cijfers, weet jouw team de juiste bladzijde nummers te vinden, de omcirkelde letters te vinden en uiteindelijk een woord te raden?
  • DOEN: Voor de doeners hebben we tijdens het spel voldoende mogelijkheden om jullie fysieke krachten te testen. Van kleine teambuildings opdrachten tot aan handboogschieten, samen met jullie bepalen de juiste mix!

Afhankelijk van de grootte van de groep, de tijdsduur van het spel, stellen we een Durven! Denken! Doen! programma samen.

We delen de groep op in teams van 4 tot 6 personen. Na de briefing door één van onze spelleiders, gaan teams gewapend met GPS, mobiel en spelmaterialen op zoek naar verschillende foto aanwijzingen in het spel gebied.

Ergens in het midden van het gebied wordt een challenge area ingericht, teams kunnen op deze plek extra punten verdienen door verschillende challenges uit te voeren. Door slim te spelen kun je vaak deze challenge area bezoeken

Na een van te voren afgesproken tijd zetten we het spel stop, tellen we alle verdiende punten bij  elkaar op en huldigen we het team met de meeste punten!

Prijs per persoon€ 31,00
Min. personen20
Tijdsduur2 uur
ActiviteitRecreatief
Personen- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
- 101 - 500 personen
LocatieBuiten
Rubrieken- Recreatief
- Teambuilding
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537