Ga terug naar het overzicht

Pitch&Putt Golf is een sport die overal ter wereld wordt gespeeld.

Door de relatief korte afstanden ( tussen de 30 en 70 meter) is het op elk niveau uitdagend en spannend. Het is een spel voor een ieder die nog nooit golf heeft gespeeld maar ook voor de geoefende speler. Een Golf Vaardigheids Bewijs (GVB) is niet nodig. Na een korte instructie en speluitleg gaat iedereen zelfstandig aan de slag.

De baan op Papendal grenst aan Hotel Congrescentrum Papendal waar u vanaf het terras en de bar Dug-Out  een prachtig uitzicht heeft op de mooie en bosrijke omgeving. Een prima locatie voor uw gezellige en sportieve familie-uitje, bedrijfsuitje of individuele uitdaging.  

Bij de prijs zijn inbegrepen de golfclubs (stokken) , ballen, tees en de scorekaarten alsmede de eventueel gewenste instructie. Betreding van de baan is toegestaan met uw eigen schoenen, hoge hakken en grove profielen uitgezonderd. 

Prijs per persoon€ 12,50
Min. personen1
Tijdsduur1,5 uur
ActiviteitRecreatief
Personen- 1 - 10 personen
- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
LocatieBuiten
Rubrieken- Actief
- Ontspannend
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537