Ga terug naar het overzicht

Denkt u ook met plezier terug aan de overwinning van het Nederlands volleybalteam op de Olympische Spelen in Atlanta van 1996? Een ijzingwekkend spannende finale leidde uiteindelijk tot de overwinning en dus olympisch goud. Oud-volleyballer Peter Blangé was, destijds spelverdeler bij Oranje, onderdeel van de lange mannen won hij tijdens de Zomerspelen in 1992 zilver. Vier jaar later behaalden zij samen de gouden plak. Met 500 interlands en 4 Olympische Spelen op zijn naam is Peter Blangé Nederlands recordinternational. Van 2006 tot 2010 was hij bondscoach van het Nederlands herenteam. Gedurende deze periode won hij drie keer op een rij de nationale titel en bekercompetitie. 

Na zijn actieve periode in de topsport vond Peter een nieuwe uitdaging als commercieel directeur van ORTEC SPORTS: ontwikkelaar van ICT-systemen voor de sportwereld. In oktober 2014 werd hij tevens benoemd tot manager van InnoSportLab Papendal. Samen met NOC*NSF en InnoSportNL werkt hij aan professionalisering van de topsport-ondersteuning en innovatiepotentieel op Papendal. 

Peter Blangé als sportspreker
Peter Blangé heeft zowel in het bedrijfsleven als de topsport veel ervaring opgedaan. In zijn presentatie vertelt hij over de link tussen beide en benadrukt het belang van teambuilding. Ook legt hij de klemtoon op zaken als conflictbehandeling en leiderschap. Met plezier spreekt hij over het belang van de wetenschap en innovatie. Vooral het laatstgenoemde vormt een belangrijke drijfveer voor groei en daarmee voor het succes van organisaties en sporters. Peter is constant op zoek naar verbetering en is daardoor een inspiratiebron voor velen. 

 

 

 

 Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen
Tijdsduur1,5 uur
Rubrieken- Doelen stellen
- Grenzen verleggen
- Innovatie
- Leiderschap
- Ondernemerschap
- Presteren
- Teambuilding
- Voeding & Gezondheid
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537