Ga terug naar het overzicht

Charity Bike Building is een uniek charity teambuilding evenement, waarbij uw collega’s in teamverband fietsen gaan assembleren. De fietsen worden vervolgens overgedragen aan een goed doel, bijvoorbeeld een instantie die zich inzet voor kansarme kinderen in uw regio. Tijdens de activiteit spelen teamgenoten games en voeren opdrachten uit om geld te verdienen. Met het geld worden de onderdelen van de fiets gekocht in de fietsenwinkel.

Unieke mix van echte teambuilding en origineel goed doel          Zelden gaan ‘wij gevoel’ en spannende strijd zo goed samen als bij de Charity Bike Building. Alle teams tezamen zijn verantwoordelijk voor het cadeau aan de met collega’s gekozen stichting in de directe omgeving van het bedrijf. Tegelijkertijd kan elk team het gevoel krijgen iets extra’s te betekenen, want door het beste te eindigen in de Charity Bike Building competitie draagt het winnende team de bijhorende veiligheidshelmen over aan het goede doel.

Afwisseling van taken zorgt voor betrokkenheid                        Alle deelnemers voelen zich betrokken door de grote verscheidenheid aan taken die zijn te verdelen; spelen van games om geld te verdienen, shoppen in de fietsenwinkel, in elkaar sleutelen van de fietsen, fiets gerelateerde opdrachten doen en oplossen, en… Hilarische finale met estafette race op de BMX fiets en mini-bike door duo vertegenwoordigers per team. Welk team wint de Charity Bike Building? Het goede doel en de teamspirit zegevieren uiteindelijk, en overstijgen de strijd!


Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen20
Tijdsduur3 uur
Personen- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
Rubrieken- Actief
- Creatief
- Giro d'Italia
- Teambuilding
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537