Ga terug naar het overzicht

Met zwoele Braziliaanse muziek op de achtergrond en de geur van smakelijke cocktails waant u zich werkelijk op de Copacabana.

De Braziliaanse cocktail workshop is een onvergetelijke ervaring en wordt gegeven door energieke en ervaren cocktailshakers. Vol passie en humor gaan wij van start met een spectaculaire cocktail demonstratie.

Vervolgens leert u tijdens de workshop de fijne kneepjes van het vak. Ook leert u hoe u de juiste garnering moet snijden en aanbrengt op het glas.

U leert hoe u de lekkerste Braziliaanse cocktails zelf kunt maken. De meest bekende Braziliaanse cocktail is natuurlijk de Caipirinha.

Tijdens de workshop kan iedereen uiteraard genieten van de zelfgemaakte cocktails. Alle cocktails kunnen ook in de alcoholvrije variant worden gemaakt. Uiteraard ontvangt u naderhand de recepten. 

Prijs per persoon€ 51,00
Min. personen12
Tijdsduur1,5 - 2 uur
ActiviteitCreatief
Personen- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
LocatieBinnen
Rubrieken- Creatief
- Rio
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537