Ga terug naar het overzicht

Schermen is een sierlijke, snelle, tactische en dynamische vechtsport waarbij lichaam en geest intensief worden gebruikt. De bedoeling is de tegenstander te treffen zonder zelf getroffen te worden. Afhankelijk van de eigen voorkeur kun je schermen met drie verschillende wapens, te weten: floret, degen en sabel. Tijdens het duel moet de schermer zijn tegenstander trachten te slim af te zijn. Dit kan door subtiele schijnbewegingen of door onverwachte aanvallen. 

Wat ga je doen?
De clinic schermen is gericht op techniek, tactiek, snelheid, reactievermogen, durf en zelfbeheersing. De schermer moet steeds op zijn hoede zijn voor zijn tegenstander en tegelijkertijd proberen zelf een punt te scoren. Het gaat om raken zonder zelf geraakt te worden.
Op een leuke en interactieve manier leer je een aantal schermvaardigheden zoals het maken van schijnbewegingen en verrassende aanvallen en het op diverse manieren afweren van een aanval van de tegenstander. Aan het eind van deze sportieve clinic ga je als een geoefend schermer het duel aan.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic schermen. Reserveer dan nu!

 

 

 

 

 

Prijs per persoon€ 34,00
Min. personen15
Tijdsduur1,5 uur
ActiviteitSportief
Personen- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
RubriekenSportief
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537