Ga terug naar het overzicht

Jeroen Wouters is programma-expert Innovatie en Voeding bij Sportcentrum Papendal. Hierbij faciliteert Jeroen de verdere ontwikkeling van functionele voeding voor sporters vanuit het breedste perspectief. ‘Nederland biedt een zeer sterke en wereldwijd-erkende expertise op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van voeding. Samen met de Nederlandse sportinfrastructuur (onder andere rond de Sportinnovator Labs) wordt een vruchtbaar klimaat voor innovatie in sport en voeding gefaciliteerd: een unieke combinatie om gezonde en sportieve resultaten te bereiken.’

Jeroen is de voorzitter van het coordinatie-team van Eat2Move. Topcentrum Eat2Move werkt aan optimale voeding ter bevordering van prestatie en herstel in (top)sport en zorg. Eat2Move brengt disciplines samen en bevordert de wisselwerking tussen kennisinstellingen en bedrijven in de wereld van topsport, bewegen en zorg.

Jeroen is gepromoveerd aan de Universiteit van Wageningen en sinds 2002 werkzaam bij NIZO food research in Ede. Hij heeft een brede achtergrond in voedingstechnologie, met specifieke ervaring in productontwikkeling en voedingsonderzoek. Bij NIZO food research, onderzoeksbedrijf voor innovaties in voedingsproducten, heeft Jeroen vanuit verschillende posities brede ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van onder meer doelgroepenvoeding. Jeroen opereert binnen een breed netwerk van bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in voedingsinnovatie. Jeroen schetst een breed beeld van voeding, sport en innovatie.

Jeroen als sportspreker
Jeroen schetst een breed beeld over voeding, sport en innovatie en kan motiverend vertellen hoe belangrijk optimale voeding is om goed te kunnen presteren. Met zijn ervaring in het bedrijfsleven en zijn voorzitterschap bij Eat2Move kan Jeroen goed inspelen op vraagstukken omtrent voedingsinnovatie.

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen
Tijdsduur1-1,5 uur
LocatieBinnen
Rubrieken- Doelen stellen
- Innovatie
- Presteren
- Voeding & Gezondheid
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537