Ga terug naar het overzicht

Het wereldberoemde fenomeen uit Nieuw-Zeeland. Ken je de wilde kreten, woeste gebaren en uitgesproken gezichtsuitdrukkingen van het rugbyteam de All Blacks, bij aanvang van elke wedstrijd? Dit is de Haka, een traditionele dans van de Maori-stam uit Nieuw-Zeeland als uiting van de passie, kracht en identiteit.

Haka is een manier om zelf of met een groep, een intentie duidelijk neer te zetten. Dit gebeurt door het gecombineerde gebruik van lichaam en stem. En is vaak een uiting van niet alleen uiterlijke, maar ook innerlijke kracht.
Energie, power, expressie, daadkracht en humor gebundeld in één clinic.

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van onze professionele docent ontdek je de betekenis van de Haka. Vervolgens gaan we meteen over naar de praktijk. Je leert de basis beginselen van de Haka. En maakt kennis met de verschillende technieken uit de traditionele dans. Ook word je uitgedaagd om in korte tijd, groepsgewijs een eigen Haka dans neer te zetten.


Om het groepsgevoel te versterken. Om een onuitwisbare indruk achter te laten. Als kick off van een evenement. Haka is op vele manieren in te zetten.

 

 

Neem deel aan deze energieke, verbindende en originele clinic!


Activiteit boeken?

Interesse in een clinic Haka? Reserveer dan nu!

 

Prijs per persoon€ 30,00
Min. personen
Tijdsduur
ActiviteitSportief
Personen- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
Locatie- Binnen
- Buiten
RubriekenSportief
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537