Ga terug naar het overzicht

Sportcentrum Papendal is een Olympisch topsporttrainingslocatie. Met een breed scala aan accommodaties is er voor iedere sporter wat wils. Ruim 300 topsporters en toptalenten van dertien verschillende sportbonden maken dagelijks gebruik van de topsportfaciliteiten die Papendal biedt aan Olympische en Paralympische sporten. Tevens is Papendal de thuisbasis van NOC*NSF.

Sinds 2009 heeft Papendal de status van CTO (Centrum voor Topsport en Onderwijs) gekregen. Uniek aan CTO Papendal is dat topsporters op één locatie fulltime kunnen trainen, studeren en wonen, met minimale reistijden. Het CTO biedt topsporters en toptalenten een breed scala aan voorzieningen en diensten met als doel dat de topsporters in hun sport én studie het beste uit zichzelf kunnen halen.

Onze enthousiaste gidsen vertellen met plezier over Papendal. Tijdens de rondleiding brengt u een bezoek aan verschillende hoogtepunten van Papendal zoals de Olympische BMX Baan van Londen 2012, de handboogschietbaan, de outdoor atletiekbaan, buitenaanzicht van het nieuwe trainingscomplex van Vitesse en uiteraard de multifunctionele topsporthal.

Papendal is ook dé testomgeving voor sportinnovaties van het InnoSportLab Papendal.

Sportcentrum Papendal beschikt over een state-of-the-art multisporthal die zowel qua omvang als inrichting tot de beste van Europa behoord. Tijdens de rondleiding krijgt u de unieke kans om een kijkje te nemen in deze topsporthal.

Bijzonder in de Arnhemhal is het Topsportrestaurant, hier wordt functionele topsportvoeding puur en dagvers bereid. Door voedingswetenschap, sportdiëtetiek en de kookpraktijk samen te brengen worden de topsporters op Papendal optimaal bediend met innovatieve basisvoeding.

Misschien komt u wel een Olympische sporter tegen!

Prijs per persoon€ 15,00
Min. personen15
Tijdsduur1,5 uur
ActiviteitRecreatief
Personen11 - 20 personen
LocatieBinnen
Rubrieken- Demonstraties
- Ontspannend
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537