Ga terug naar het overzicht

Ice carving is een uniek en innovatief teambuildings uitje waarbij je jouw creatieve kant kunt laten zien. Met een flinke dosis gezelligheid is het de bedoeling om aan iets te werken waar nog jaren over gesproken gaat worden.  

Wat ga je doen?
In tweetallen probeer je van een vierkant blok ijs een eigen ontwerp en creatie te maken. Dat kan aan de hand van een vooraf gekozen thema of naar eigen inzicht.

Er wordt geen gebruik gemaakt van kettingzagen, maar gaan aan de slag met precisie-gereedschap zoals zagen, diverse beitels, priemen en schaven. Dit alles om een zo mooi mogelijke sculptuur te maken. Uiteraard worden jullie begeleid door creatieve instructeurs. Zij komen met voorbeelden, geven diverse tips en zullen vooraf diverse technieken van het carven met je doornemen.


Een activiteit die door iedereen uitgevoerd kan worden, maar waar ook een team in kan uitblinken door volledige participatie van het team. Een niet alledaagse activiteit met vaak grappige, maar ook zeker imposante resultaten. De IJssculptuur kan helaas niet mee naar huis genomen worden, maar we hebben altijd de foto’s nog, waar nog jaren over gesproken zal worden.
 

 

Activiteit boeken?
Interesse in Ice Carving? Reserveer dan nu

Prijs per persoon€ 39,00
Min. personen20
Tijdsduur1,5 uur
ActiviteitCreatief
Personen21 - 50 personen
Locatie- Binnen
- Buiten
RubriekenCreatief
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537