Ga terug naar het overzicht

Sport. Machtig om te doen en prachtig om naar te kijken. Nederland wil dan ook graag een sportland zijn. Topsporters presteren internationaal al jarenlang op hoog niveau.

Nederland wil bij de beste 10 sportlanden van de wereld behoren. Om dit te bereiken bouwt NOC*NSF aan een winnend topsportklimaat en een winnende topsportcultuur.

 Topsporters kunnen zich binnen fulltime wedstrijd- en trainingsprogramma's optimaal voorbereiden op het leveren van wereldprestaties. Hiervoor professionaliseren we de topsportstructuur. Alleen dan kan Nederland binnen de mondiale medaillewedloop structureel een plek binnen de Top 10 veroveren en behouden. Maar hoe zorgen je er nu echt voor dat wij de wereld top behoren en blijven?

In deze presentatie gaat u ervaren wat er voor nodig is om mensen voor te bereiden om op het juiste moment te presteren. Vorming is hierbij het sleutel woord. De opgedane kennis kunt u direct toepassen in uw dagelijkse praktijk.

De presentatie wordt gegeven door Francesco Wessels, hij is trainer en coach voor de Masterclass Coaching van NOC*NSF en begeleid diverse Topsport coaches. Daarnaast is hij werkzaam bij Defensie waar hij leiders en teams begeleid en voorbereid op operationele missies, zoals Afghanistan.

Inhoud Presentatie
U als leider of als individu, als teamlid of als organisatie kunnen in het bezit zijn van alle competenties die benodigd zijn om de taak te kunnen doen. Echter de sleutel van de op (top)prestatie is niet gegarandeerd door de aanwezigheid van de juiste competenties, de juiste attitude en persoonseigenschappen van uw en uw werknemers maken het verschil.

Mensen moeten de juiste motivatie hebben, ze moeten bereidheid zijn om de taak te willen uitvoeren, zelfstandig, trots, weerbaarheid.

 Francesco is gespecialiseerd om de attitude bij u en of uw organisatie op een top nivo te brengen. Hij brengt uw leiders naar een niveau waarbij zij instaat zijn zelf het diepste in mensen los te maken, welk zal leiden naar uw Gouden medaille.

 De organisatie van Francesco Wessels werkt aan drie peilers:

  • individuele vorming
  • teamvorming
  • leiderschapsvorming.

De essentie van deze vorming ligt bij de ontwikkeling van het “willen, durven en doen.”.

Persoonseigenschappen zoals, doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, initiatie en zelfstandigheid, worden graag terug gezien bij de mensen die in een organisatie werken. Maar wat doet men in de organisatie om deze eigenschappen te ontwikkelen?

Wessels brengt mens en prestatie bij elkaar.

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen10
Tijdsduur1 tot 2 uur
ActiviteitSportief
Personen- 1 - 10 personen
- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
LocatieBinnen
Rubrieken- Sport Sprekers
- Top Sporters
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537