Ga terug naar het overzicht

Rogier Offenhaus is een vaste spreker in het NOC*NSF MasterCoach programma voor de begeleiding van alle Olympische sportcoaches van Nederland.

Dit jaar is zijn nieuwe boek “De excellerende sportcoach” uit waarin hij samen met de bekende NOC*NSF sportcoach Peter Murphy in verhaalvorm en modellen de reis van een sportcoach naar succes beschrijft.

Een sportcoach ontwikkelt trainingsprogramma's, neemt tactische beslissingen en brengt de kunst van het spel over op zijn sporters. Een excellerende sportcoach is meer dan dat. Hij is bovenal inspirator en mentor. De excellerende sportcoach gaat door waar zijn collega's het voor gezien houden. Rogier laat u het pad zien waarop het ogenschijnlijk onmogelijke, mogelijk gemaakt wordt.

Rogier Offerhaus
ing. Rogier Offerhaus MBA (1966) is een enthousiaste adviseur, coach, strateeg en schrijver die mensen inspireert succesvol leiding te geven aan hun leven. Zijn passie is om mensen bewust te maken van hun kracht en potentieel. Zodat zij veranderingen als kansen zien. Hij werkt voor klanten uit het bedrijfsleven, sport en politiek die zichzelf, hun teams en hun organisaties willen laten ontwikkelen. Hij ondersteunt hen in het realiseren van waarden gedreven, winstgevende veranderingen met zijn bewezen succesvolle aanpak. Rogier participeert ook in bedrijven die hem daarvoor vragen om een langdurige groei relatie met elkaar aan te gaan.

 
Zijn visie op leiderschap en verandermanagement staan beschreven in zijn boeken:

In 2001 heeft hij het boek “Inspirerend Leidinggeven” gepubliceerd waarin hij de 10 krachtbronnen voor persoonlijke effectiviteit uitlegt.

In 2007 is zijn vernieuwende strategisch managementboek “Alle neuzen dezelfde kant op” uitgekomen. Dit boek geeft praktische verandermanagement strategieën waardoor mensen beter gaan samenwerken.

 

Rogier heeft als deskundige in verschillende management bladen o.a. Management Team, Management Scope gestaan en televisie optredens verzorgt bij RTL Z. Hij werd in 2002 door Quote opgenomen in de lijst van de beste strategie & HRM professionals van Nederland in leiderschap & verandering.

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen10
Tijdsduur1 tot 2 uur
ActiviteitSportief
Personen- 1 - 10 personen
- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
LocatieBinnen
RubriekenSport Sprekers
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537