Ga terug naar het overzicht

Plezier, gezelligheid, opzwepende muziek en lachende gezichten over het hele veld. De Super zeskamp is al jarenlang een ongekend succes voor grote groepen. Dit arrangement bestaat uit actieve en recreatieve onderdelen gegoten in estafette vormen. Hierbij gaat het niet zozeer om hoe sportief de mensen zijn, maar hoe goed er wordt samengewerkt op de verschillende ludieke onderdelen. En dat levert een hoop hilariteit op!!

De deelnemers worden verdeeld in teams van ongeveer negen spelers per team. In totaal worden er zes recreatieve onderdelen en een rode draadspel geplaatst. Bij de zeskamp volgen de activiteiten elkaar op, d.w.z. dat ieder onderdeel eerst met alle teams wordt afgemaakt voordat we met het volgende spel beginnen. Elk spel wordt ondersteund door een enthousiaste presentator en uiteraard zullen belangrijke ingrediënten als jokers, yells, warming-up, muzikale omlijsting en scheidsrechters deze dag niet ontbreken.

1. Supersteps
Alle deelnemers van de ploegen rijden met 2-tallen op een grote autoped een parcours en proberen in een helm steeds kleine balletjes goed over te brengen.

2. Skilat race
Met z’n 4en op één paar ski’s en dan ook nog een parcours afleggen! Het samenwerken wordt op de proef gesteld!

3. Rolmat race
Met de rolmat “tankrollend” een parcours afleggen en daarna springend met de hele groep op de mat weer terug proberen te komen (vliegend tapijt).

4. Hindernisbaan
Het team probeert in een aantal minuten zoveel mogelijk deelnemers over de muurtjes en door de gaten van de hindernisbaan te stromen in estafettevorm. Wie heeft het meeste uithoudingsvermogen en wint?

5. Super Skipi Race
Er zitten steeds 4 personen op de lange skippy en deze huppen naar de overzijde, een uitdaging opzich!

6. Touwtrekken
De teams gaan hun krachten meten op het welbekende touwtrekken. Zoveel teams tegelijk, dat moet een enorme krachtsuitspatting te zien geven! Niet alleen kracht, maar ook teamtactiek spelen hier een rol.

Finalespel: Head of the River
Een spetterende finale gegarandeerd!

Er zijn extra spelen aanwezig zodat de tijd altijd gevuld wordt!

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen40
Tijdsduur3 uur
ActiviteitRecreatief
Personen- 51 - 100 personen
- 101 - 500 personen
- > 500 personen
LocatieBuiten
Rubrieken- Actief
- Teambuilding
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537