Ga terug naar het overzicht

Succesvol, energiek en afwisselend zijn de kernwoorden voor dit wervelende arrangement. De deelnemers zullen hun energie omzetten in prestaties én samen met hun team trachten een greep te doen naar de overwinning! Door slim te spelen en op het juiste moment de joker in te zetten, kunnen er veel punten worden verdiend. Dit spel blijft spannend tot de laatste minuut!

Bij de sterrenslag worden de deelnemers verdeeld in teams van circa dertien personen per team. Tijdens de sterrenslag worden activiteiten aangeboden, die ieder hun eigen sfeer hebben; recreatief, sport & spel en adventure zodat de deelnemers op verschillende kwaliteiten worden getest! De activiteiten vinden allemaal tegelijk plaats en na verloop van tijd wisselen de teams van activiteit. De sterrenslag wordt aangekleed met jokers, yells, warming-up, muzikale omlijsting en scheidsrechters.

 

Tijdens de Papendalse Sterrenslag kan je de volgende activiteiten verwachten:

 • Superskippy’s 
  Er zitten steeds 4 personen op de lange skippy en deze huppen naar de overzijde, een uitdaging opzich!
 • Wereldballen race
  Er zit 1 persoon op de 2 meter hoge bal  en de rest van de groep duwt/begeleidt de bal naar de overzijde van het veld, de persoon er op loopt op handen en knieën mee.
 • Pedalo-race
  Men fietst met een kort traject en daarna wisselen anderen elkaar af. Welk team is als eerste klaar?
 • Rolmattenrace
  Met de rolmat “tankrollend” een parcours afleggen en daarna springend met de hele groep op de mat weer terug proberen te komen (vliegend tapijt).
 • Supersteps
  Alle deelnemers van de ploegen rijden met 2-tallen op een grote autoped een parcours en proberen in een helm steeds kleine balletjes goed over te brengen.
 • Skilattenloop
  Met z'n 4en op één paar ski's en dan ook nog een parcourse afleggen! Het samenwerken wordt op de proef gesteld!
 • Blindemansrace
  Alles draait om communicatie. Wie geeft de juiste aanwijzing?
 • Verplaatsrace
  1 parcours, 4 boxen en 6 deelneemers. Hoe kom je aan de overkant zonder de grond te raken?


Keuzemogelijkheid Rode Draadspel:

 • Hindernisbaan (opblaasbaar)
  Het doel is om met je team zo vaak mogelijk over de muren en door de gaten van de hindernis baan te stromen. Wie heeft het meeste uithoudingsvermogen en wint?

of

  
 • Klauterbaan (opblaasbaar)
  In plaats van over muren en door gaten heen stormen moe tje nu via een touwladder omhoog klimmen en aan de andere kant van de hindernis afglijden. Ook hier geldt, wie is het snelst?!

 

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen50
Tijdsduur3 uur
ActiviteitRecreatief
Personen- 51 - 100 personen
- 101 - 500 personen
- > 500 personen
LocatieBuiten
Rubrieken- Sportief
- Actief
- Teambuilding
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537