Ga terug naar het overzicht

Een tactisch en spanend spel in de bossen van Papendal. Gewapend met een modern lasergame geweer trekt u de bossen in en gaat u het gevecht aan met je tegenspelers. Samenwerking is essentieel om de overwinning te grijpen. Bent u geschikt om uw team naar de overwinning te leiden?

Het gaat er dus niet om wie de meeste ‘kogels’ heeft verschoten maar het gaat erom wie het slimste gebruikt maakt van tactieken en overlevingsdrang. U speelt met modern materiaal en de computer registreert het gehele vecht zodat er niet vals gespeeld kan worden!

Er zijn verschillende spelvarianten beschikbaar. Dit is geheel afhankelijk van de wensen van de spelers. Hieronder een overzicht van de verschillende spelvarianten.

Death Match
Er worden twee teams gemaakt, waarbij het team dat na de verstreken speeltijd de meeste tegenstander heeft uitgeschakeld de winnaar is.

Search and Destroy the Captain
Van elk team wordt een captain aangesteld. Deze wordt herkenbaar gemaakt. Het team dat als eerste de captain van de tegenstander heeft uitgeschakeld is de winnaar.

Sniper
Er worden teams gemaakt van 2 personen, het team dat als laatste, met beide teamleden “in leven “ overblijft is het winnende team.

Gemiddelde speeltijd
De totale speeltijd is ongeveer 2 uur (inclusief verplaatsing), indien gewenst kan de speeltijd uiteraard worden ingekort. Een team bestaat uit gemiddeld 7 personen, middels een roulatiesyteem heeft steeds een team een korte rustpauze om even op adem te komen en uiteraard kan de tijd benut worden om de nieuwe tactieken door te spreken.

Een standaard unit heeft 14 stuks apparatuur, hiermee kunnen 14 personen tegelijk spelen. 

Prijs per persoon€ 33,00
Min. personen20
Tijdsduur2 uur
ActiviteitRecreatief
Personen- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
LocatieBuiten
RubriekenActief
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537