Ga terug naar het overzicht

 

Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Een eeuwenoude sport die iedereen kan beoefenen. Wist je dat een boog vroeger gebruikt werd als jacht- en oorlogswapen? Tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport. Verschillende spellen zorgen voor een leuke draai aan deze actieve clinic.

Wat ga je doen?
Wij starten met een warming up, waarna je schiethouding, de juiste technieken en het richtingsgevoel aan de orde komt. Natuurlijk besteden wij ook aandacht aan veiligheid. Na een leerzame instructie ga je zelf aan de slag door meerdere oefeningen uit te voeren!
En dat alles onder begeleiding van de handboogschutters van TeamNL zoals Rick van der Oever, Sjef van den Berg, Esther Deden en Sarah Kwaks.

Stap voor stap ga je steeds beter schieten en kom je dichter bij de roos. Heb je het schieten onder de knie, dan houden we natuurlijk nog een spannende wedstrijd in teamverband! Welk team behaalt de meeste punten?

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic Boogschieten? Neem dan nu contact met ons op. Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken

Prijs per persoon€ 26,00
Min. personen15
Tijdsduur1,5 uur
ActiviteitSportief
Personen- 1 - 10 personen
- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
Locatie- Binnen
- Buiten
RubriekenSportief
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537