Ga terug naar het overzicht

Je gaat samen met een team een aantal korte en ludieke teamopdrachten uitvoeren. Elke opdracht duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Durf jij de uitdaging aan te gaan om op een creatieve manier een ‘ravijn’ over te steken of maken jullie een mega katapult en schieten de bal het verst weg?

Samenwerking, kracht, tactiek en behendigheid bepalen het resultaat! Maar pret en ontspanning zullen zeker niet ontbreken. Je gaat de volgende opdrachten uitvoeren:

  • Chemische vat uit moeras
  • Bouw een piramide
  • Katapult schieten
  • Ravijn oversteek

Chemische vat uit moeras
Het team gaat proberen met behulp van 4 touwen een vat uit een (denkbeeldig) moeras te verwijderen. Maar eerst moet het team het moeras zien te bereiken. Welke oplossing kiest het team? Is het team in staat de missie te volbrengen?

Bouw een piramide
De deelnemers krijgen een constructieopdracht, het bouwen van een ‘Holland Huis’ of Piramide naar eigen creatief inzicht met palen en touw. De constructie moet 3 verdiepingen hebben en het gehele team moet na afloop in het ‘huis’ of de piramide kunnen staan. Uiteraard zit de vlag in de top! Het complete team moet na overleg en taakverdeling zorgen dat er een solide en veilige constructie komt te staan. Zodra het huis staat wordt het plechtig gedoopt met het zingen van het ‘Wilhelmus’!

Katapult schieten
De teams krijgt palen, touwen, elastieken en een balhouder en maken daarmee een katapultconstructie naar eigen inzicht. Daarna begint het echte werk en moet men de bal in aangegeven vakken schieten en proberen de teamleden deze hierin op te vangen. Samenwerking, kracht, tactiek en behendigheid bepalen het resultaat!

Ravijn oversteek
Het team krijgt x minuten de tijd om met behulp van te korte planken van verschillende lengte het gehele team over een ‘ravijn’ (afgezet vak) te krijgen. Het team start met een enkel ravijn van kist naar kist. Als dit snel lukt dan kan het team voor een nog beter resultaat doorgaan, t.w. een dubbel ravijn, waarbij men 2x een afstand moet overbruggen met de te korte planken en het ‘eiland’ in het midden is ook maar een kleine kist!

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen20
Tijdsduur2,5 uur
ActiviteitRecreatief
Personen- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
LocatieBuiten
RubriekenTeambuilding
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537