Ga terug naar het overzicht

Arnold Vanderlyde begon op vijftienjarige leeftijd met boksen. In zijn loopbaan behaalde hij als amateur driemaal brons op de Olympische Spelen: in 1984, 1988 en 1992. Daarnaast was hij driemaal Europees en zevenmaal Nederlands kampioen. Zijn grootste sportieve rivaal al die jaren was de Cubaanse bokser Felix Savón.

In 1992 stopte Vanderlyde met de topsport en stapte hij over naar het bedrijfsleven.

Arnold kan ingezet worden voor lezingen of boksclinincs

Arnold Vanderlyde beschikt over een schat aan ervaring dankzij een combinatie van zijn succesvolle sportloopbaan, zijn studie aan de Hogeschool voor Sportmanagement in Groningen en zijn jarenlange opgedane kennis in het geven van seminars en coachingprogramma’s. Zijn programma’s inspireren door opmerkelijke overeenkomsten tussen topsport, ondernemen en persoonlijke groei. Het optreden van Arnold Vanderlyde is interactief en wordt met humor gebracht.

Boksclinic Fighting for Succes

Boksen is een van de oudste sporten uit de geschiedenis. Bokstraining is erg goed voor je fysieke en mentale conditie.

Fighting Fit is een actief programma waarin Arnold Vanderlyde de deelnemers basis bokstechnieken aanleert. Behalve een goede fysieke conditie in het dagelijks leven, dienen de sportieve oefeningen ook een hoger doel; de vechtersmentaliteit die iedereen in zich heeft zal zich manifesteren.

Arnold zal laten zien dat iedereen op zijn eigen niveau in een korte tijd basis bokstechnieken kan aanleren. En wie weet behoort tijdens deze clinic een rondje sparren tegen de oud Olympiër ook tot de mogelijkheden!

De Fighting Fit bokstrainingen zijn weerbaarheids trainingen die gericht zijn op de ontwikkeling van je persoonlijke spirit: De Fighting Spirit.  De training is er niet op geënt om zo hard mogelijk te slaan maar veel belangrijkere elementen als zelfrespect, respect voor je tegenstander, zelfbeheersing, (zelf) vertrouwen, discipline en het creëren van een sterke wil vormen de belangrijkste elementen binnen de bokstraining Fighting Fit.

Ook wordt gewerkt aan bokstechnische vaardigheden, conditie, kracht, schaduwboksen, touwtjespringen, coördinatie, reaktievermogen, ademhaling en de Fighting Fit gedachten. Bij de deelnemers worden alle zintuigen op scherp gezet om iedereen bewust te maken van zijn fysieke en mentale mogelijkheden om van daaruit de uitdaging van succes te ontdekken.

“Fighting Fit is een bijzondere training voor vitaliteit,  passie, plezier en een sterk moraal”

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen15
Tijdsduur2 uur
ActiviteitSportief
Personen- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
LocatieBinnen
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537