Ga terug naar het overzicht

Sinds 1994 behoort Bart Brentjens bij de wereldtop in de mountainbikewereld. Zijn olympische titel in Atlanta 1996, zijn wereldtitel in 1995 in het Zuid-Duitse Kirchzarten en zijn twee eindoverwinningen in de Tour de France VTT zijn de meest aansprekende successen.

Sinds zijn bronzen medaille op de Olympische Spelen in Athene richt Brentjens zich vooral op de marathons. Op het WK behaalde hij daar al een tweede en een derde plaats.

In 2009 nam Bart Brentjens wederom deel aan Cape Epic, die hij in 2005 wist te winnen. In 2009 wist hij hij net als in 2008 een etappe te winnen. Uiteindelijk wisten Brentjens samen met zijn teamgenoot Chris Jongewaard beslag te leggen op de 2e plek algemeen.
Tevens wist Brentjens nogmaals de Nederlandse titel Marathon op zijn naam te schrijven.
De deelname van Bart Brentjens aan de Crocodile Trophy leverde zes etappe overwinningen en 2e plek algemeen op.

Brentjens heeft in 2008 zijn loopbaan officieel beëindigd en is gestart als teammanager van zijn eigen team. Echter hij start nog regelmatig in wedstrijden en rijdt dan nog zeer verdienstelijk.

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen15
Tijdsduur2 uur
ActiviteitSportief
Personen- 1 - 10 personen
- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
LocatieBuiten
RubriekenSportief
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537