Ga terug naar het overzicht

Ultimate Building Battle is een grootse teambuilding als in Scrapheap Challenge (bek end van TV) met levensgroot constructiemateriaal. Diverse teams bouwen in teamverband aan een grote constructie. Met behulp van 3D-bouwtekeningen gaat u met uw team aan de slag… Wordt het de kraanwagen, het kanon of de brug?

Empire State                                  Bij Empire State bouwen twee tot vijf teams van 6 tot 20 personen elk een toren en een kraanwagen. Er wordt gebouwd met levensgroot constructiemateriaal. De kraanwagen is 5 meter lang en ruim 3 meter hoog! Met behulp van 3D-bouwtekeningen worden verschillende modules in elkaar gezet. De bouwmodules moeten echter ook nog met elkaar worden verbonden, dus; Tijdig overleg, goede coördinatie, juiste taakverdeling, efficiënte samenwerking! Welk team plaatst het dak op de toren en wint de Battle?

 Special Forces                              Bij Special Forces wordt gebouwd aan een katapult in kanonvorm op een ‘vrachtwagen’. De katapultwagen heeft 6 wielen en is ruim 3 meter lang!

In het eindspel schieten de kanonnen op elkaars doelen met een voetbal. Welk team raakt het doel van de tegenstander als eerste, en wint uiteindelijk de Ultimate Building Battle?

Golden Gate                               Bij Golden Gate bouwen twee teams elk een brug en een ‘koeriersauto’. De brug is 6 meter lang en een 1 meter breed! Met behulp van 3D-bouwtekeningen wordt gewerkt aan twee opritten en een brugdeel. Nadat de brug én koeriersauto zijn geconstrueerd, is het de bedoe-ling dat de auto over de brug rijdt en een pakket ophaalt…

Welk team weet als eerste de auto over de brug te sturen en wint de Building Battle?

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen20
Tijdsduur3 uur
ActiviteitCreatief
Personen- 21 - 50 personen
- 51 - 100 personen
Locatie- Binnen
- Buiten
Rubrieken- Actief
- Creatief
- Teambuilding
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537