Ga terug naar het overzicht

Vindt u het leuk om creatief bezig te zijn en houdt u van bloemen en andere natuurlijke producten, dan is deze break een aanrader voor u. Deze ‘Creatief met bloemen’ break is een informele, gezellige en leerzame bezigheid om samen met uw vriendinnen, collega’s of familie te doen. Ook mensen zonder enige kennis van bloemen of creatieve ervaring kunnen mee doen aan deze break.

Tijdens de break gaat u aan de slag met diverse voorwerpen en materialen. Denk aan hout, vilt, wol, ijzerdraad, lint en natuurlijk verse en/of kunst bloemen.

Na afloop mag natuurlijk iedereen zijn of haar eigen gemaakte creatie mee naar huis nemen.

Creatief zijn met bloemen en natuurlijke voorwerpen kan op verschillende manieren in verschillende prijscategorieën. Hieronder ziet u een overzicht van wat de mogelijkheden zijn.

Optie 1 en 2
Er wordt vooral gewerkt met vilt, hout, ijzerdraad en wol. Één of twee verse bloemen zullen toegevoegd worden. Kleine creaties komen tijdens deze break tot stand.

Optie 3 en 4
Middel grote creaties die uw salontafel sieren. Er wordt een bloemstuk gemaakt op een bestaande schaal, standaard of rieten mand. Meerdere verse bloemen of kunstbloemen worden hier aan toegevoegd.

Optie 5 en 6
Bloemsierkunst is meer een geschikt woord voor deze twee opties. Grote, mooie bloemstukken komen tot stand. Met veel verse bloemen, een glazen vaas, gieten schaal of een ijzeren frame.

Klik hier voor de voorbeelden.

Workshop

Kosten

Optie 1

€ 31,00

Optie 2

€ 37,00

Optie 3

€ 40,00

Optie 4

€ 49,00

Optie 5

€ 55,00

Optie 6

€ 61,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovenstaande kosten zijn inclusief BTW, exclusief zaalhuur.

Prijs per persoon€ 31,00
Min. personen20
Tijdsduur2 uur
ActiviteitCreatief
Personen21 - 50 personen
LocatieBinnen
Rubrieken- Actief
- Creatief
- Ontspannend
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537