Ga terug naar het overzicht

In Nederland werd hij bekend door het behalen van Olympisch zilver in 1980 in Moskou en zijn Europese titel twee jaar later te Athene. Allebei op de marathon. Verder is hij drievoudig Nederlands Kampioen op de 25 km en ook drievoudig Nederlands Kampioen op de marathon. Het huidige Nederlandse record op de 25 km is nog steeds in handen van Gerard Nijboer. Zijn snelste tijd ooit gelopen op de hele marathon is 2 uur, 9 minuten en 1 seconden.

Bij deze sportieve break, is er een mogelijkheid te trainen op de blauwe atletiekbaan van Papendal. Na een gezamenlijke warming-up start u met de break. Iedereen kan hieraan deelnemen. Het accent ligt voornamelijk op de looptechniek, blessurepreventie en een goede trainingsopbouw. Het is mogelijk om met hartslagmeters te trainen of te testen. Ook ervaren lopers hebben profijt bij deze break!

Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen10
Tijdsduur1,5 uur
ActiviteitSportief
Personen- 1 - 10 personen
- 11 - 20 personen
- 21 - 50 personen
LocatieBuiten
Rubrieken- Actief
- Sportief
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537