Ga terug naar het overzicht

Onder leiding van een gids gaat u op de Veluwe in een klein groepje hardlopend op zoek naar het wild. De gids kent de bossen door en door en heeft oog voor het spotten van wild. De kans dat u oog in oog met een wild zwijn, Ree, das of edelhert komt te staan, is daardoor groot.

Voor de Safari run heeft u een goede conditie nodig. De snelheid wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers en ligt gemiddeld tussen de 9-11 km/h. In overleg met de deelnemers wordt ook de lengte van de route gekozen, de routes variëren van 6 tot wel 25 km. Tijdens de route wordt er regelmatig gestopt tijdens het “spotten van wild” of is er ruimte om van de omgeving te genieten op een schitterend uitzichtpunt.

Safari Run vindt van april-september plaats bij zonsondergang. In het schema ziet u een overzicht met tijden wanneer u het beste ‘op safari’ kunt gaan. Deelname bij zonsopgang in de ochtend is op aanvraag mogelijk.

 

Klik hier voor de aanvangstijden van de Safari Run in 2012.

Prijs per persoon€ 38,00
Min. personen8 personen
Tijdsduur2 uur
ActiviteitSportief
Personen- 1 - 10 personen
- 11 - 20 personen
LocatieBuiten
Rubrieken- Sportief
- Actief
- Vitaliteit
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537