Ga terug naar het overzicht

Boksen is één van de oudste sporten uit de geschiedenis. Tijdens deze tactische vechtsport staan de coördinatie van voeten, ogen en handen en conditie centraal. Kracht en snelheid is nodig om een tegenstander hard en snel te kunnen raken. Boksen is erg goed voor de fysieke en mentale conditie. Iedereen kan meedoen!

Wat ga je doen?
Na een warming-up leer je de basisbeginselen van het boksen. Zoals de toegepaste technieken, de bokshouding, het handen- en voetenwerk en de stoten. Natuurlijk oefen je met bokshandschoenen. Tevens leren we manieren om jezelf te verdedigen. Regels, tips en trucs wordt je gaandeweg toevertrouwd, uiteraard steeds rekening houdend met de veiligheid.

Boksen draait om observeren, coördineren, anticiperen en reageren op je tegenstander. Maak kennis met deze mooie sport onder leiding van een ervaren bokstrainer van de Nederlandse Boks Bond.

Ga jij deze uitdaging aan?

 

 

 

 

 

 

Prijs per persoon€ 29,00
Min. personen15
Tijdsduur1,5 uur
Personen11 - 20 personen
LocatieBinnen
Rubrieken- Actief
- Sportief
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537