Ga terug naar het overzicht

Succesvol, energiek en afwisselend zijn de kernwoorden voor dit Olympische arrangement. De deelnemers zullen hun energie omzetten in prestaties én samen met hun team trachten een greep te doen naar de overwinning! Door slim te spelen en op het juiste moment de joker in te zetten, kunnen er veel punten worden verdiend. Dit spel blijft spannend tot de laatste minuut! Wie wint de fles champagne maar voornamelijk: de eer!!

Bij de sterrenslag worden de deelnemers verdeeld in teams van circa vijftien personen per team. Tijdens de sterrenslag worden activiteiten aangeboden die relatie hebben met de Olympische Spelen. De activiteiten vinden allemaal tegelijk plaats en na verloop van tijd wisselen de teams van activiteit.

Dit zijn de spelonderdelen voor deze Olympische Sterrenslag die gezelligheid en teamspirit benadrukken:

 • Handboogschieten
  Een wedstrijdvorm waarbij men op de bulls eye gaat mikken! Uiteraard moet men een zo goed mogelijke teamscore gaan neerzetten.
 • Rokjes Voetbal
  Hilariteit is gewaarborgd maar wie scoort er het meest?
 • Olympische kennis-estafette
  Een leuke combinatie voor alle denkers en doeners!
 • Variathon
  De teams gaan een verkorte marathon-afstand afleggen met gevarieerde vervoersmiddelen zoals superskippy’s, rolmatten en tweeling-zaklopen.
 • Medaille-race
  Wie bereikt de top en haalt de meeste medailles op?
 • Hockey-challenge
  Het team gaat in estafette-vorm een hockeyparcours afleggen, waarbij uiteraard wordt afgesloten met een schot op doel!
 • (Discus)Frisbee-werpen
  De teamleden moeten de frisbees vangen om punten te scoren en proberen gezamenlijk zo veel mogelijk meters te werpen/vangen. Een snel en dynamisch spel!
 • Biathlon
  Een leuke combinatie van skilat lopen en buks schieten. Je waant je even in een winsterse omgeving. Wie heeft zijn zenuwen onder controle?

Met als finale spel:

 •  de Olympische ringsteek-race
  Welk team heeft na het afsteken van 10 ringen het snelst de 5 ringen in de juiste Olympische kleurstelling en vorm gelegd?
Prijs per persoonop aanvraag
Min. personen
Tijdsduur
ActiviteitRecreatief
Personen- 51 - 100 personen
- 101 - 500 personen
- > 500 personen
LocatieBuiten
Rubrieken- Sportief
- Actief
- Teambuilding
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537