Papendal is een prachtige evenementenlocatie aan de voet van het natuurgebied ‘de Veluwe’ op slechts 5 kilometer van Arnhem.  De strategische ligging, temidden van een overweldigende natuur, staat garant voor een uitstekende start van uw evenement.

Papendal is de ideale locatie voor evenementen, buiten beurzen, groepsactiviteiten en bedrijfsuitjes en heeft een capaciteit van 10 tot 10.000 personen. De locatie is bij uitstek geschikt voor uw evenement door de combinatie van een mooie omgeving en het ruime aanbod aan activiteiten. Papendal beschikt over meerdere evenemententerreinen met een totale oppervlakte van 11,5 hectare. 

Centraal op het terrein is evenemententerrein A gesitueerd met daarnaast evenemententerrein B. De terreinen zijn middels groenstroken gescheiden. Evenemententerrein B is verdeeld in verschillende vakken van diverse afmetingen. Uiteraard zijn de terreinen ook seperaat te huur. wij informeren u hier graag over.

De terreinen zijn voorzien van een vaste infrastructuur, zoals een hoofdvoorziening ten behoeve van water en stroom. Extra stroom- en water aansluitingen kunnen van daaruit aangelegd worden.

Terrein A:  50.000 vierkante meter

Terrein B: 65.000 vierkante meter

De terreinen zijn per dag per terrein te huur. Wij maken graag een opmaat offerte voor u!

Wij zijn u ook graag van dienst op operationeel en facilitair gebied. U kunt altijd een beroep op ons doen voor beveiliging, parkeerbegeleiding, catering, stroom- watervoorzieningen, toiletwagens, tribunes, tentverhuur en meer!

 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537